Afspraak

Hier kun je eenvoudig zelf een afspraak boeken. Na opgeven ontvang je een bevestigingsemail. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor de afspraak, daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht. De individuele gesprekken en consulten vinden naar behoefte plaats in de praktijk, telefonisch of online. Bij het boeken kan je dit opgeven.

Maak een keuze uit de volgende mogelijkheden:

Als je overweegt een aantal filosofische gesprekken met mij te voeren, maak ik graag eerst met je kennis. Dat is kosteloos en vrijblijvend. We onderzoeken in ongeveer een half uur wat je verwachtingen zijn en of je daarmee bij mij aan het juiste adres bent.

Afspraak om een filosofisch gesprek te voeren met mij. Deze kun je alleen boeken als we al hebben kennis gemaakt.

Om een prangende kwestie filosofisch onder de loep te nemen. Executive coaching voor bestuurders en leiders.

Voor organisaties maak ik een offerte op maat. Tijdens een kennismaking bespreken we uw behoeften en verwachtingen waarna ik een vrijblijvende offerte opstel.

Het aanbod is voor iedereen geschikt of je nu jong of oud bent, of je nu theoretisch of praktisch opgeleid bent. Dat maakt niets uit. Iedereen kan de filosofische manier van denken zich eigen maken. En iedereen vindt er baat bij, omdat het vrijheid geeft.

Ernst Meijer

Filosofische Praktijk Kom Denken
St Jacobsstraat 123
3511 11 BP Utrecht

KvK 71722718
BTW NL002010506B93
NL18 TRIO 0379 6216 30