Ook leuk

Ik ben altijd bezig om filosofie naar de praktijk te brengen. Onder andere bij het filosofische café Felix & Sofie in Amsterdam, met het online spreekuur bij Omroep Human en live bij de Bibliotheek Utrecht.

In mijn filosofische praktijk in centrum Utrecht organiseer ook regelmatig activiteiten voor een select publiek, zoals de Workshop Filosofie voor het dagelijkse leven. Dat is waar de filosofische praktijk voor staat.

Omroep Human – Online Filosofisch Spreekuur

Elke maand verzorg ik voor Omroep Human een online filosofisch spreekuur, live via Instagram. Meestal gekoppeld aan het maandthema van de omroep. Agenda en vorige afleveringen zijn te zien op de website van Human.

Filosofisch podium Felix & Sofie

Felix & Sofie is hèt filosofisch podium van Amsterdam. Elke derde dinsdagavond is er een editie in theater Perdu. Als redactielid verzorg ik regelmatig een editie van dit toonaangevende filosofische podium waar filosofie niet in hapklare brokjes wordt gevoerd maar je als publiek echt aan het denken wordt gezet

Inloopspreekuur Bibliotheek Utrecht

Samen met de Bibliotheek verzorg ik tweewekelijks een inloopspreekuur waar inwoners van de stad gratis een filosofisch consult kunnen krijgen. Een leuke, waardevolle kennismaking met de filosofische benadering voor iedereen die eens wil sparren.

Bekijk de agenda van de biblotheek.