Ook leuk

Ik ben altijd bezig om filosofie naar de praktijk te brengen.

In mijn filosofische praktijk in centrum Utrecht organiseer ook regelmatig activiteiten voor een select publiek, zoals de Workshop Filosofie voor het dagelijkse leven. Dat is waar de filosofische praktijk voor staat.

Samen met de Bibliotheek verzorg ik maandelijks een inloopspreekuur waar inwoners van de stad gratis een filosofisch consult kunnen krijgen. Een leuke, waardevolle kennismaking met de filosofische benadering voor iedereen die eens wil sparren.

Inloopspreekuur Bibliotheek Utrecht

Bekijk de agenda van de biblotheek.

Filosofisch podium Felix & Sofie

Felix & Sofie is hèt filosofisch podium van Amsterdam. Elke derde dinsdagavond is er een editie in theater Perdu. Ik ben een aantal jaren lid van de redactie geweest. Inmiddels dus niet meer, maar ik prijs graag de edities van Felix & Sofie aan, waar filosofie niet in hapklare brokjes wordt gevoerd maar je als publiek aan het denken gezet en geprikkeld wordt.

Omroep Human – Online Filosofisch Spreekuur

Helaas is de laatste keer alweer een tijdje geleden dat ik voor Omroep Human een online filosofisch spreekuur, hield live via Instagram. Meestal gekoppeld aan het maandthema van de omroep. Agenda en vorige afleveringen zijn te zien op de website van Human. Hopelijk volgt snel een nieuwe editie.