Jubileum, daarom gratis filosofische sparringsessies

Jubileum

Dit was een bijzonder jaar voor mijn filosofische praktijk. Dit was het eerste jaar dat ik voltijds met mijn praktijk aan de slag ben gegaan zonder afgeleid te worden door allerlei inhuurklussen ernaast.

Met ups en downs heb ik dit jaar me de kneepjes van acquisitie en marketing eigen gemaakt en zelfs vormen gevonden die bij me passen. Ook heb ik nieuw aanbod ontwikkeld, zoals de workshop ‘Schoon luisteren’ en de cursus ‘Weet jij wat je niet weet?’ en speelse vormen om mijn mooie vak onder de aandacht te brengen, zoals het filosofische spreekuur bij de bibliotheek Utrecht. Daardoor weten steeds meer mensen en organisaties de weg naar mijn praktijk te vinden. Kortom, dit jaar is mijn filosofische praktijk echt van de grond gekomen. Daarom beschouw ik december 2022 als het eenjarig jubileum van de onderneming, ook al bestaat de filosofisch praktijk Kom Denken al sinds 2018.

Gratis filosofische sparringsessies

Om het jubileum van mijn praktijk te vieren bied ik in januari gratis filosofische sparringsessies. In een filosofische sparringsessie gaan we op het scherpst van de snede een kwestie bespreken die jou bezighoudt. Na afloop heb je zeker nieuwe inzichten opgedaan en ben je op een nieuw spoor gezet. Heel geschikt als je aan het broeden bent op nieuwe plannen of als je eindelijk met een bepaalde kwestie verder wilt komen. Of het nu in de privésfeer is of over je werk of organisatie gaat.

Wil jij filosofisch sparren? Klik dan op deze onderstaande link om naar de boekingspagina te gaan. Er is een beperkt aantal plekken. Dus wie het eerst komt, eerst maalt. Ken je iemand anders die dat misschien interessant vindt? Stuur deze pagina dan gerust door.

Online of in mijn praktijkruimte in Utrecht.

Een filosofische sparringsessie is meer to the point

Deze sparringsessies zijn anders dan het reguliere filosofische gesprek. De sparringsessie heeft primair tot doel het opdoen een nieuw inzicht waar je meer verder kunt . In zo kort mogelijke tijd en op het scherpst van de snede.

In de filosofische gesprekken wordt meer de tijd genomen om je manier van denken over die kwestie onder de loep te nemen. Het denken zelf is het onderwerp. Natuurlijk doe je daarin ook inzichten op over je kwestie, maar de grote meerwaarde zit in het eigen maken van de filosofische denkhouding. De werkwijze van de filosofische gesprekken vraagt meer tijd en is dus meer een investering voor de lange termijn.