Gratis filosofische Sparringsessie

Kom denken op het scherpst van de snede

Om het jubileum van mijn praktijk te vieren bied ik in januari gratis filosofische sparringsessies. In een filosofische sparringsessie gaan we op het scherpst van de snede een kwestie bespreken die jou bezighoudt. Na afloop heb je zeker nieuwe inzichten opgedaan en ben je op een nieuw spoor gezet. Heel geschikt als je aan het broeden bent op nieuwe plannen of als je eindelijk met een bepaalde kwestie verder wilt komen. Of het nu in de priv√©sfeer is of over je werk of organisatie gaat.

Wil jij filosofisch sparren? Klik dan op deze onderstaande knop. Er is een beperkt aantal plekken. Dus wie het eerst komt, eerst maalt. Ken je iemand anders die dat misschien interessant vindt? Stuur deze pagina dan gerust door.

Online of in mijn praktijkruimte in Utrecht.

In deze sessie:

  • Word je flink uitgedaagd in het denken over je kwestie
  • Zodat je ontdekt je waar het je om draait en wat je te doen staat
  • Leer je de meerwaarde van filosofie in de praktijk!


Deze sparringsessies zijn anders dan het reguliere filosofische gesprek. De sparringsessie heeft primair tot doel het opdoen een nieuw inzicht waar je meer verder kunt . In zo kort mogelijke tijd en op het scherpst van de snede.

In de filosofische gesprekken wordt meer de tijd genomen om de wijze waarop je over die kwestie denkt onder de loep te nemen. Het denken zelf is het onderwerp. Natuurlijk doe je daar ook inzichten over je kwestie op. Maar de grote meerwaarde zit in het eigen maken van de filosofische denkhouding. De werkwijze van de filosofische gesprekken vraagt meer tijd en is dus meer een investering voor de lange termijn.

Tot binnenkort!